Body Process

Ben jij klaar om meer plezier en gemak met jouw lichaam te ervaren? Ontdek de dynamische lichaamsprocessen van Access Consciousness.

Naast het lichaamsproces Access BARS zijn er binnen Access Consciousness nog vele lichaamsprocessen.

Ruimte creëren

Door middel van zachte aanrakingen wordt er ruimte gecreëerd en krijgt het lichaam de mogelijkheid om zijn zelfherstellend vermogen aan te spreken en zo terug te keren naar zijn oorspronkelijke functionaliteit. Bij aanvang van de behandeling bespreken we welke behandeling gewenst is en waar de nood zich bevindt.

Tijdens een sessie volg ik de energie en mijn intuïtie en laat het lichaam zien waar de aandacht naartoe moet gaan. Het is niet nodig om kleding uit te doen, alle lichaamsbehandelingen mogen ook op de kleding uitgevoerd worden. Huid op huid contact blijkt wel nóg dynamischer te werken bij het ontvangen van deze processen.

Energiestroom

Wat mensen ervaren gedurende een sessie is uiteenlopend. De één valt heerlijk in slaap wat de mogelijkheid tot ontvangen nog groter maakt en de ander voelt de energie door het lichaam stromen en beschrijft het als tintelingen, kippenvel of een aangenaam warm gevoel door hun lichaam.

Je hoeft gelukkig niets te merken of het cognitief te begrijpen om het te laten werken, dat doet het vanzelf.
Na afloop geven mensen aan meer gemak te hebben met hun lichaam, ze herstellen sneller van kwaaltjes en andere ongemakken en pijn verdwijnt.

Benieuwd en wil je dit zelf ervaren?
Maak vandaag je afspraak. Het zal je leven veranderen!

Scroll to top