Access bars

Acces Bars zijn een tool die een andere manier van functioneren in deze wereld faciliteert en vergemakkelijkt. Al triljoenen jaren functioneert de mensheid vanuit hun gedachten, gevoelens en emoties. Wat we niet weten is dat dit eigenlijk zeer veel moeite kost.

We kunnen ook functioneren vanuit waarnemen, weten en zijn! De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt, die je in elk leven dat je ooit gehad hebt belangrijk achtte.

Wanneer je je Bars laat doen, is het alsof je de delete knop van de computer indrukt. Zie de Bars als de harde schijf van je computer, het is letterlijk alles wat je ooit hebt opgeslagen. Het nalopen of runnen van de Bars verwijdert bestanden en programma’s zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

Gewaarwording

Wanneer je je Bars laat runnen begint het de polaire elektrische lading, zoals die in je hersens opgeslagen zit, op te lossen.  Het activeert als het ware een computervirus van bewustzijn.

Het verheldert waar je vanuit de automatische piloot (je onbewuste) functioneert in plaats vanuit gewaarwording; waar je weigert te ontvangen in plaats van te ontvangen.

Verandering

Bars kunnen gebruikt worden om verandering te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing.

access-bars-verandering

Benieuwd en wil je dit zelf ervaren?
Maak vandaag je afspraak. Het zal je leven veranderen!

Scroll to top